Aktualności

Barszcz czerwony na 3 sposoby Kucharek: Tradycyjna receptura – nowe inspiracje!

Barszcz czerwony Kucharek instant wyróżnia się wybornym, głębokim smakiem i aromatem najczystszej esencji buraków i przypraw, a także piękną, bordową i apetyczną barwą. Podany z uszkami zrobi wrażenie na wigilijnym stole, raz wypróbowany stanie się ulubioną zupą także na co dzień. Teraz Kucharek oferuje Barszcz czerwony na 3 sposoby. Obok klasycznego, tradycyjnego przepisu na barszcz…
Czytaj więcej

Prymat w prasie przed Bożym Narodzeniem

Marka Prymat otrzyma w prasie kobiecej i kulinarnej wsparcie. Przed Świętami Bożego Narodzenia warto pojawić się nie tylko w telewizji i Internecie, ale także w popularnych tytułach czasopism. Sprzedaż przypraw w okresie świątecznym dynamicznie rośnie ze względu na tradycyjny i kulinarny charakter celebrowania Bożego Narodzenia. Polacy przykładają ogromną wagę do zachowania wszelkich tradycji, szczególnie tych…
Czytaj więcej

Prymat – Nowe opakowania

Prymat – Przyprawy, które inspirują… z natury! Przyprawy Prymat od lat goszczą w kuchniach w całej Polsce, dodając smaku i aromatu domowym potrawom. Teraz Prymat oferuje przyprawy jednorodne i mieszanki przyprawowe inspirowane naturą w nowej szacie graficznej. Naturalne przyprawy Przyprawy jednorodne to doskonała jakość, 100% smaku i pełnia aromatu. Zgodnie z obowiązującymi trendami mieszanki przypraw…
Czytaj więcej

Studio Weekend w Polsacie z Prymatem

W sobotę 15 września br. zadebiutuje na antenie Polsatu nowy, lifestylowy magazyn na żywo „Studio Weekend" - a w nim - przyprawy Prymat. Gospodarzami nadawanego w sobotnie przedpołudnia programu będą byli małżonkowie - Krzysztof Ibisz i Anna Zejdler-Ibisz. Program będzie weekendowym, lekkim w formie przeglądem najciekawszych wydarzeń tygodnia z wielu dziedzin - rozrywki, showbiznesu, stylu…
Czytaj więcej

Przetwarzamy Twoje dane osobowe i stosujemy cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszych usług. Dowiedz się więcej o naszej Polityce Prywatności.
Zapoznaj się z informacjami od administratora.
Zarządzaj plikami cookies