Festiwal „Polska od Kuchni” – podsumowanie

  • Nowy projekt (28)
  • Gorzów 22_ 1123 (1)
  • St.Wola 22_ 699
  • St.Wola 22_ 244
  • St.Wola 22_ 170
  • Poznań 22_ 2435
  • Poznań 22_ 2419
  • Poznań 22_ 2200
  • Poznań 22_ 1490
  • Gorzów 22_ 1124
  • Koszalin 22_ -466
  • Gorzów 22_ 1123

W tym roku eventowe lato upłynęło pod znakiem Kucharka, który przez 5 miesięcy towarzyszył akcji „Polska od kuchni”. Jak było? Z charakterem, kolorowo i ze smakiem. Punktem centralnym imprez były bogato zastawione stoły, pełne tradycyjnych potraw i regionalnych specjałów.

„Polska od kuchni” to cykl imprez, którego celem było przybliżenie tradycyjnej polskiej kuchni i kultury. Na każdym ze spotkań główną atrakcją były stoiska i występy Kół Gospodyń Wiejskich, które w obecnych czasach stanowią wyjątkową przestrzeń do podtrzymywania tradycji, jak i spotkań lokalnych społeczności. To było doskonałe miejsce dla naszej marki.

Tematem przewodnim imprez był motyw wesela, zatem można było spotkać panny młode w białych sukniach czy pary młode w tradycyjnych regionalnych strojach, stoły weselne czy galerie zdjęć. „Polska od kuchni” przyciągała swojskością, a jednocześnie panie z Kół Gospodyń Wiejskich w pięknych strojach, ze wspaniale przygotowanymi stoiskami pokazały się od jak najlepszej strony, w tym - kulinarnej. Dodatkowo oprawa wydarzania i relacje w telewizji były na bardzo wysokim poziomie. Natomiast stoisko Kucharka, jak zawsze, przyciągało kołem fortuny i atrakcjami. Nikt nie odchodził z naszej strefy bez uśmiechu i naszego produktu.

To była doskonała okazja, aby przypomnieć, że Kucharek jest najlepszy do polskich dań.

 

Przetwarzamy Twoje dane osobowe i stosujemy cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszych usług. Dowiedz się więcej o naszej Polityce Prywatności.
Zapoznaj się z informacjami od administratora.
Zarządzaj plikami cookies